Alfons Alsema - Alles over leven met A.L.S.

Doe jij ook mee?

STREAM, DONEER  €1,-- en  help de geestelijke gezondheid van ALS-patiënten verbeteren!

Het doel: 

Met deze actie willen we niet alleen geld inzamelen, maar vooral de emotionele impact van ALS onder de aandacht brengen. De diagnose is als een donderslag bij heldere hemel. Maar het is niet alleen de fysieke aftakeling waar we mee moeten omgaan; de onzichtbare stormen van emoties raken ons hard en meedogenloos. Er is weinig aandacht voor onze geestelijke gesteldheid. Hierdoor voelt het soms alsof we aan ons lot worden overgelaten. Dit heeft verwoestende gevolgen voor ons leven en dat van onze geliefden. We willen verandering teweegbrengen, meer onderzoek doen naar de emotionele impact en de psychologische behoeften van mensen met ALS. Direct na de diagnose moet er gerichte aandacht zijn voor onze geestelijke gezondheid, zodat we niet onnodig lijden. 

We verlangen naar een toekomst waarin we niet alleen als patiënten worden gezien, maar als individuen waarbij mentaal welzijn net zo belangrijk is als fysieke gezondheid. Is er licht aan het einde van deze tunnel waarin we ons niet alleen voelen, maar geliefd?

Hoe kun je ons steunen?

 Doe een Donatie: Doneer alsjeblieft €1,00 via de donatieknop naar 3FM Serious Request/ALS. De opbrengst en de lijst met namen van supporters worden door ALS-patiënten persoonlijk aan de DJ’s in het Glazen Huis in Nijmegen overhandigd.

 

Stream Mee: Deze actie wordt ondersteund door topmuzikanten Blanko, Wilbrand Meischke en Dylan. Zij hebben samen met ALS-patiënt Johan Foliant en zijn zorgverlener Marieke Meischke , een song geschreven en opgenomen in de studio van Jan de Witte in Volendam. Ik Sta Nog! Over de impact van het leven met ALS. Als we er allemaal aan bijdragen om dit nummer tot een hit te maken, zal het verhaal over de emotionele impact van ALS tienduizenden keren gedraaid, gestreamd, gehoord en gedeeld worden via radio en andere media.

 

Stream Gratis: Je kunt het nummer gratis streamen op Spotify. Door te streamen, geef je alle ALS-patiënten moed en breng je een belangrijk thema onder de aandacht. De volledige opbrengst gaat naar Serious Request. 

Stream zo vaak als je wilt dan maken we samen het verschil.

Dankzij 3FM Serious Request staat ALS volop in de schijnwerpers. Er zal veel aandacht uitgaan naar de verschrikkelijke gevolgen van deze ziekte en medicijnonderzoek. Met deze actie willen we niet alleen geld inzamelen, maar ook de emotionele impact van ALS onder de aandacht brengen.Het is niet alleen de fysieke aftakeling waar we mee moeten omgaan; het zijn ook de onzichtbare stormen van emoties die ons en onze dierbaren raken.
Er is weinig aandacht voor onze geestelijke gesteldheid waardoor het soms voelt alsof we aan ons lot worden overgelaten.. Dit heeft verwoestende gevolgen voor ons leven en dat van onze geliefden. We willen niet alleen als patiënten worden gezien, maar als individuen waarbij mentaal welzijn net zo belangrijk is als fysieke gezondheid.